Матч-центр

Црвена Звезда — Судува прогнозы на матч 16.07.2019

Црвена Звезда — Судува
Црвена Звезда
2 : 1
завершен
Судува
4
29
34
51
58
60
62
63
71
76
80
82
88
90
Последние матчи
48.5% WR-10.08% ROI
1.35Црвена Звезда тотал больше 2
58.8% WR0.85% ROI
35.5% WR-7.39% ROI
57.6% WR-4.44% ROI
33.3% WR-5.19% ROI

Блог

Все посты
35.1% WR-1.38% ROI
47.8% WR-6.23% ROI
56.3% WR-2.96% ROI
83.3% WR1.18% ROI
59.9% WR-8.34% ROI
40.4% WR-8.65% ROI
55.7% WR3.1% ROI
87.5% WR0.63% ROI
49% WR-9.03% ROI
50.3% WR5.16% ROI
50.7% WR0.15% ROI
42.7% WR-2.99% ROI
40% WR-7.05% ROI
60% WR1.1% ROI
22.2% WR-1.45% ROI
56.2% WR-4.1% ROI
14.3% WR-3.44% ROI
53.2% WR-1.02% ROI
38.7% WR-4.67% ROI
40% WR-1.36% ROI
66.7% WR-0.58% ROI
77.6% WR7.84% ROI
1.046Победит Црвена Звезда или Судува
52% WR0.49% ROI
78.9% WR0.49% ROI
50.9% WR-0.43% ROI
1.82Црвена Звезда тотал больше 2.5